Honor 6X Met 5,5-inch Display en Dubbele Camera Aan Achterkant Opgedoken

Honor 6XDe Honor 6 is nog maar net verkrijgbaar, maar een opvolger van het toestel is nu al gespot bij de Chinese keuringsinstantie Tenaa. Volgens de informatie is de Honr 6X 7,5mm dik en beschikt het toestel over een 5,5-inch full HD-display en een octacore-processor.

De Honor 6X heeft veel weg van de vorige week gepresenteerde Honor 6. Tijdens deze presentatie had Honor al aangegeven meer smartphones en tablets uit te brengen, maar in welke prijsklasse deze toestellen zouden vallen liet Honor niet weten.

De Honor 6X is met zijn 5,5-inch display een halve inch groter dan de Honor 6. Het display heeft wel de zelfde resolutie van 1920 x 1080 pixels. Verder is de Honor 6X voorzien van een nog onbekende octacore-processor, 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Ook heeft het toestel een frontcamera en twee camera’s aan de achterkant. Over de resolutie van deze camera’s en het nut van de tweede camera aan de achterkant van het toestel is nog niks bekend.

Wanneer en of de Honor 6X ook in Nederland en België beschikbaar zal zijn is niet bekend.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.