Instagram Krijgt Binnenkort Een Aantal Nieuwe Functies

InstagramAchter de schermen werken ze bij Instagram hard aan nieuwe functies. Jane Wong dook in de code van de app om te zien welke functies er binnenkort getest zullen worden. Volgens haar werkt Instagram onder andere aan een mute-knop en een optie voor het taggen van je Facebookvrienden.

Dat de nieuwe functies al zijn opgedoken in de broncode van de app geeft aan dat Instagram al vrij ver is met het testen van de functies. Instagram wil zelf echter nog niks zeggen over de berichten.

In totaal zou Instagram werken aan maar liefst zes nieuwe functies. Zo zou het binnenkort onder andere mogelijk moeten zijn om te reageren op Instagram-stories met een emoji, net zoals dat al op Facebook mogelijk is. Ook komt er een mute-knop, waarmee je accounts kunt blokkeren die je bijvoorbeeld lastigvallen via oneindig veel reacties.

Een derde optie is de mogelijkheid om Facebookvrienden te taggen in een Instagram-post. Hierdoor kun je vrienden taggen die nog steeds geen Instagram-account hebben, maar wel een Facebook-account. Je Facebookvriend krijgt vervolgens een e-mail met de vraag de tag te checken.

Verder werkt Instagram aan een slow motion-functie voor de camera, een kalender voor je stories en de mogelijkheid om videogesprekken te voeren met je contacten. De laatst genoemde functie is best opmerkelijk, omdat Instagram nou niet echt een app lijkt om videogesprekken mee te voeren.

via [newsmonkey]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.