Luxe telefoon en tablet van Lamborghini

Als je aan Lamborghini denkt dan denk je auto’s met geweldig veel vermogen, aan een stier of aan Italië. Maar niet zo snel aan een telefoon of een tablet. Maar als het aan de Italiaanse autofabrikant ligt dan komt daar verandering in. In Rusland komen in augustus drie telefoons en een tablet op de markt. Een van de toestellen gaat op Android draaien, net als de tablet.

 
De Tl700 smartphone is gemaakt van goud en krokodillenleer. Het display wordt beschermd door glas van saffieren. Dat verklaart ook meteen het prijskaartje. De telefoon moet namelijk iets meer dan 2.000 euro gaan kosten. Dat is helemaal aan de hoge kant gezien de specificaties. De TL700 beschikt namelijk over een 3.7 inch display, een 5 megapixel camera en draait op Android 2.3.


De tablet is tot de L2800 gedoopt en wie deze wil aanschaffen mag daarvoor bijna 1.700 euro neerleggen. Deze beschikt over een 1024 x 768 display, dat 9.7 inch groot is. Verder zit er een 1.2 Ghz processor in, net als 512 MB geheugen. Wie genoeg geld op zijn rekening heeft staan om deze gadgets van Lamborghini aan te schaffen, moet daarvoor wel naar Rusland. De autofabrikant is voorlopig niet van plan om de toestellen buiten Rusland te gaan verkopen.

 

Bron: The Verge

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.