OnePlus 6 Vanaf 16 Mei Te Koop Bij Belsimpel

oneplus-6-renderGoed nieuws voor Nederlanders die interesse hebben in de OnePlus 6. De Chinese fabrikant heeft namelijk een overeenkomst gesloten met Belsimpel, waardoor de smartphone vanaf 16 mei te bewonderen en te bestellen is in de winkel en webwinkel van Belsimpel.

Overmorgen zal OnePlus de OnePlus 6 officieel presenteren en op dezelfde dag zal de smartphone te bestellen zijn via de officiële website van OnePlus, maar ook via de website van Belsimpel. Mocht je de smartphone eerst willen bekijken, dan is dat mogelijk in de winkels van Belsimpel. Prijzen van de OnePlus 6 zijn nog niet bekendgemaakt.

Een ander voordeel van de overeenkomst tussen OnePlus en Belsimpel is de optie om de OnePlus 6 aan te schaffen in combinatie met een abonnement. Dit is niet mogelijk als je de smartphone koopt via de webwinkel van OnePlus.

OnePlus zal de smartphone woensdag officieel presenteren tijdens een evenement in Londen. Dankzij eerdere lekken, teasers en afbeeldingen weten we dat de OnePlus 6 onder andere beschikt over een 6,28-inch scherm met een resolutie van 1080 bij 2280 pixels en een beeldverhouding van 19:9. Aan de bovenkant van het scherm zit een notch. Verder is de smartphone uitgerust met een Snapdragon 845-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte en een 20MP + 16MP dual-camera. De laatste teaser lijkt te verwijzen naar een ingebouwde hartslagsensor.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.