Alcatel Toont Nieuwe Tablets En Een Phablet

Alcatel Pop 4 tablet phabletEerder schreven we al over een interessante nieuwe smartphone die Alcatel tijdens de IFA-beurs heeft geïntroduceerd, maar de fabrikant heeft ook twee nieuwe tablets en een phablet aangekondigd. De toestellen komen in oktober al op de markt, maar de volledige specificaties zijn nog niet bekendgemaakt.

Alcatel heeft via een persbericht aangekondigd dat de fabrikant twee nieuwe tablets op de markt zal brengen, de Pop 4 7 en de Pop 4 10. De Pop 4 7 heeft een 7-inch display met een HD-resolutie en een MediaTek 8735 quad-core processor. De Pop 4 10 heeft een 10-inch display met een Full HD-resolutie en een Snapdragon 430-processor.

Beide tablets draaien op Android 6.0 en hebben ondersteuning voor het 4G-netwerk. Ook zijn de tabets voorzien van MaxxAudio-technologie voor betere geluidskwaliteit. Overige specificaties zoals het werkgeheugen, de opslagruimte en de camera’s ontbreken nog.

Van de Pop 4 6 heeft Alcatel iets meer details vrijgegeven. Zo beschikt de phablet over een 6-inch Full HD-display, een MediaTek Helio P10-processor, een 3500 mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De behuizing is gemaakt van metaal en is voorzien van een vingerafdrukscanner. De phablet draait op Android 6.0 (Marshmallow) en heeft ondersteuning voor het 4G-netwerk.

De toestellen zullen halverwege oktober in Europa op de markt verschijnen, maar de prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.