Een Smartphone Voor Minder Dan Veertig Euro?

BlackView-A20-smartphoneDat Gearbest een zeer voordelige webwinkel is weet je waarschijnlijk al. Mocht je nog nooit iets bij deze online winkel hebben besteld dan geven wij je graag een aantal voorbeelden van producten die deze week in de aanbieding zijn. Je ziet dan direct dat het producten zijn met een uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit.

Een smartwatch voor minder dan tien euro

Een smartwatch is een ideale aanvulling op de smartphone. Toch zal je voor deze aanvulling niet te veel willen betalen. Ben je bij de eerste twintig personen die de Elephone Band 5 bestellen dan kun je deze voor minder dan negen euro aanschaffen. Je schaft dan een smartwatch aan die vele functies heeft. Tijdens het sporten kun je bijvoorbeeld de hartslagfunctie gebruiken. Daarnaast is er ook een slaapmonitor en worden notificaties van de smartphone op de watch weergegeven. Voor dit geld kun je deze smartwatch niet links laten liggen. Andere aanbiedingen op het gebied van smartwatches kun je hier bekijken.

Elephone-Band-5

Zorg dat je snel bent en bestel de Elephone Band 5 voor minder dan negen euro

De Xiaomi Redmi S2 is tijdelijk zeer voordelig te bestellen

Zoek je een fraaie en multifunctionele smartphone dan is de Xiaomi Redmi S2 een zeer goede keuze. Deze is nu tijdelijk voor €132,59 te bestellen. Dit is wel gelimiteerd tot een bepaald aantal bestellingen dus wees er snel bij! Wil je de smartphone draadloos opladen dan kun je ook de bundel met de draadloze oplader bestellen. Dan bespaar je nog eens extra.

Xiaomi-Redmi-S2

De smartphone heeft gezichtsherkenning. Dit is een leuke en makkelijke manier om de telefoon te ontgrendelen. De Redmi S2 heeft drie gigabyte aan intern geheugen. Daarbij is er 32 gigabyte aan opslagruimte beschikbaar. Er kunnen twee simkaarten in de smartphone geplaatst worden. Dit is makkelijk om de telefoon voor zowel je werk als privé te kunnen gebruiken. Er zijn twee goede camera’s aanwezig en je kunt niet alleen prachtige foto’s van de omgeving maken maar ook zeer fraaie selfies. Het besturingssysteem is Android 8.0.

Bekijk alle specificaties en de zeer lage prijs van de Xiaomi Redmi S2

Een smartphone voor nog geen veertig euro

Wil je niet te veel betalen voor een smartphone maar wel een kwalitatieve smartphone met veel mogelijkheden aanschaffen dan is de Blackview A20 aan te raden. Dagelijks zijn er tachtig modellen voor minder dan veertig euro te bestellen. Wees er dus snel bij en bestel deze fraaie en voordelige telefoon.

BlackView-A20

Blackview heeft nog meer voordelige en fraaie smartphones. De Blackview P10000 is daar een mooi voorbeeld van. Voor €169,99 bestel je een telefoon die helemaal klaar is voor de toekomst. Dit model is helemaal gemaakt van glas en beschikt over vier gigabyte aan intern geheugen. Er is 64 gigabyte aan opslagruimte. Door het heldere en scherpe scherm zijn foto’s en video’s in hoge kwaliteit te bekijken.

Bekijk alle voordelige modellen smartphones van Blackview op deze pagina

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.