Google Foto’s Ontvangt Deze Week ‘Favorieten’

Google-Photos
Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone als standaard camera, en daarom zijn camera- en foto-apps erg belangrijk. Een veel gebruikte app is Google Foto’s, die nu een update ontvangt met de functie ‘favorieten’.

Google maakt Google Foto’s steeds slimmer. Zo kun je de dienst niet alleen gebruiken voor het online opslaan van je foto’s, maar is Google Foto’s dankzij kunstmatige intelligentie ook in staat om objecten te herkennen en geeft de app suggesties om foto’s in een bepaalde map op te slaan. Toch ontbreken er nog een aantal simpelere functies.

Vanaf deze week kun je een nieuwe functie gebruiken. Zo is het mogelijk om een foto als favoriet aan te merken door op een ster-icoon in de rechterbovenhoek te klikken. De favoriete foto’s zullen worden verzameld op het Albums-tabblad zodat je ze makkelijk kunt terugzien. Google zal later ook nog een tweede functie uitrollen. Met de tweede functie is het mogelijk om foto’s een hartje te geven. Op deze manier geef je aan dat je een foto leuk vindt. Het is nog onduidelijk vanaf wanneer het hartje beschikbaar is.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.