HTC U12+ Officieel Aangekondigd

HTCU12plusDe Taiwanese fabrikant HTC heeft zojuist de nieuwste vlaggenschip van het bedrijf geïntroduceerd. De zogeheten HTC U12+ gaat voor 799 euro over de toonbank en is onder andere uitgerust met Edge Sense 2 en krachtige specificaties.

Net als de voorganger van de HTC U12+ beschikt de smartphone weer over een knijpgevoelige behuizing. Edge Sense 2 is volgens de fabrikant in staat om te bepalen welke hand wordt gebruikt. Door in de behuizing te knijpen kun je een extra venster met acties oproepen, zodat je de smartphone eenvoudig met één hand kunt bedienen. Ook kun je bijvoorbeeld een foto maken of de stemassistent oproepen door in de behuizing te knijpen.

De HTC U12+ beschikt verder over een 6-inch lcd-scherm met een resolutie van 2880×1440 pixels, een Qualcomm Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 12MP + 16MP dual-camera aan de achterkant, een 8MP + 8MP dual-camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een 3500mAh accu, dualSIM-ondersteuning en een waterdichte behuizing (IP68).

De smartphone draait op Android Oreo en verschijnt op de markt in de kleuren zwart, doorzichtig blauw en rood. De HTC U12+ is verkrijgbaar vanaf de tweede helft van juni en krijgt een adviesprijs mee van 799 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.