Ook deze week weer de nieuwste apparatuur tegen lage prijzen

UMIDIGI-Z2Bij Gearbest kun je een uitgebreid assortiment vinden. Het is mogelijk om diverse apparatuur tegen lage prijzen aan te schaffen. Wij geven je een overzicht van de producten die er deze week in de aanbieding zijn. We starten met de Umidigi Z2. Dit is een smartphone die voor slechts €213,94 aan te schaffen is. Voor deze prijs bestel je een smartphone met een 6.2-inch scherm die beschikt over zeer goede dual-camera’s en 6GB werkgeheugen. Daarbij is er 64GB opslagruimte, een krachtige processor en een vingerafdrukscanner aanwezig. Het model is in drie kleuren te bestellen en laat je voor een laag bedrag van een zeer moderne smartphone gebruik maken.

De Umidigi Z2 bestel je hier voor €213,94

De producten van Xiaomi zijn nooit een miskoop

Kies je voor de producten van Xiaomi dan weet je dat je nooit een miskoop doet. Je weet misschien wel dat er vele producten van dit merk bij Gearbest te bestellen zijn. Nu is er een leuke actiepagina waar je vele topproducten tegen zeer lage prijzen aan kunt schaffen. Zo kun je de verschillende Huami Amazfit smartwatches bijvoorbeeld al kopen vanaf €51. De Amazfit smartwatches zijn ideaal voor het sporten. Ben je op zoek naar een voordelige televisie dan is de Xiaomi M TV 4A de beste keuze. Deze is voor slechts €324,35 te bestellen.

Xiaomi-Huami-AMAZFIT

Zie alle laaggeprijsde producten van Xiaomi op deze pagina

De Cebit is de beurs voor nieuwe en innovatieve producten

Deze week is in Duitsland de Cebit. Dit is een beurs waar vele innovatieve en nieuwe producten te vinden zijn. Om bij de beurs stil te staan is er nu een speciale pagina met vele leuke producten. Je kunt hier onder andere quadcopters en slimme verlichting bestellen. De Utorch weklamp is een mooi voorbeeld. Deze maakt je relaxt wakker en dat voor slechts €23,10. Ben je op zoek naar een balance board dan kun je deze voor €183,10 bestellen. Er is dus veel geld te besparen op vele producten.

Ga je niet naar de Cebit? Bekijk dan de nieuwe en innovatieve producten Gearbest op deze pagina

Het WK staat op het punt te beginnen

Deze week is niet alleen de Cebit. Het is ook de week dat het WK begint. Nederland mag dan wel niet meedoen maar dat wil niet zeggen dat het geen leuk evenement is. Dit evenement wordt nog leuker bij Gearbest. Er is een actiepagina met keus uit vele soorten producten tegen zeer lage prijzen. Wat dacht je van Alfawise H96 Pro+ TV Box. Deze is voor slechts €59,90 te bestellen. Een leuk speelgoed voor kinderen zijn de zwevende halve voetballen. Hiermee kan er veilig binnen gevoetbald worden. Deze zijn voor €5,13 te bestellen.

Alfawise-H96-Pro+-TV-Box

Zie alle deals die in het teken staan van het WK hier

Een leuk vaderdag cadeau vinden is een fluitje van een cent

Ben je op zoek naar een leuk vaderdag cadeau dan kun je op de vaderdag pagina kijken. De Chuwi Hi9 Air tablet koop je daar voor €188,27. Een leuke opvoudbare elektrische fiets kun je voor €376,54 bestellen. Er zijn nog vele andere leuke deals op de pagina te vinden. Reden genoeg om snel een kijkje te nemen.

Chuwi-Hi9-Air

De leukste vaderdag cadeaus vind je op de actiepagina van Gearbest

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *