Kantoorartikelen, een 3D printer en vele mooie horloges

kantoorartikelen-kortingBezoek je deze website vaker dan weet je dat we regelmatig over Gearbest schrijven. Dit is een grote Chinese webwinkel die een groot assortiment aan producten heeft. De prijzen zijn laag en dan zijn er ook nog eens zeer interessante aanbiedingen. Wij zetten er een aantal voor je op een rij.

Een leuke actiepagina is die van de kantoorartikelen. Daar vind je vele leuke producten die je voor lage prijzen aan kunt schaffen. De Xprint draagbare printer bijvoorbeeld. Hier kun je makkelijk vanaf je smartphone of tablet (foto’s) mee printen. Ben je op zoek naar een barcode scanner om makkelijk producten in te voeren dan is deze voor €12,67 aan te schaffen.

Zie hier alle aanbiedingen van de kantoorartikelen

Voordelige 3D printers en gereedschap

Verderop in dit artikel bespreken we de 3D printer van Alfawise. Om aan te geven hoe groot het assortiment van Gearbest is willen wij je de aanbiedingspagina met andere 3D printers en gereedschappen niet onthouden. De Anet A8 3D printer kun je op deze pagina al voor €119,80 aanschaffen. Ben je aan het werk dan ken je het probleem wel dat schroeven en spijkers wegvallen. Maak je gebruik van de Xiaomi magnetische plaat dan kun je deze eenvoudig bij elkaar houden. Deze plaat is nu voor €2,73 te bestellen.

3d-printers-korting

Zie alle aanbiedingen op de interessante pagina met deals

Op afstand bedienbare boten, auto’s en quadcopters

De boten, auto’s en quadcopters die je op afstand kunt besturen zijn niet alleen geschikt voor kinderen. Het zijn artikelen waar je veel plezier mee kunt hebben. De Xiaomi Mi Drone met 4K camera is een mooi voorbeeld. Deze kun je nu voor slechts €401,37 bestellen. De op afstand bedienbare militaire auto is zelfs voor maar €32,51 te bestellen.

Zie het overzicht met alle op afstand bedienbare boten, auto’s en quadcopters

Een 3D printer voor een superprijs

De Alfawise U20 is een 3D printer die normaal bijna vierhonderd euro kost. De eerste twee mensen die een bestelling plaatsen (per dag) kunnen deze printer nu echter voor iets meer dan 160 euro aanschaffen. Daarmee schaf je een printer aan die een eenvoudig touchscreen heeft en een groot oppervlak. De printer sluit je eenvoudig aan via USB en kan dan direct gebruikt worden. Het is ook mogelijk om te printen zonder de computer te gebruik.

Alfawise-U20-3D-printer

Profiteer ook van de superprijs en bestel de Alfawise U20 3D printer op deze pagina

Een design horloge voor een lage prijs

Ben je op zoek naar een mooie horloge maar wil je er niet te veel voor betalen? Bij Gearbest is een speciale pagina aangemaakt met horloges voor mannen. Dit zijn horloges voor het sporten maar ook horloges die bij een luxe of casual kledingstijl passen. De Sinobi 9659 is een waterdicht horloge wat voor slechts €14,57 te bestellen is. Ben je op zoek naar een stijlvol voordelig horloge voor een casual kledingstijl dan is de MG.Orkina 81311 voor slechts €8,28 een goede keuze.

horloges

Zie het enorme aanbod horloges voor mannen wat in de sale te bestellen is

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.