OxygenOS 5.1.8 Verbetert Gesprekskwaliteit Op OnePlus 6

Silk-White-Limited-Edition-OnePlus-6OnePlus rolt in een rap tempo nieuwe OxygenOS-updates uit voor de OnePlus 6. De nieuwste update zorgt onder andere voor een verbeterde kwaliteit van telefoongesprekken.

Enkele dagen geleden rolde OnePlus een update uit die een kwetsbaarheid in de bootloader van de OnePlus 6 aanpakte. Nu komt versie 5.1.8 van OxygenOS binnen op de OnePlus 6 in Nederland. In deze update is onder andere de kwaliteit van telefoongesprekken verbeterd. Ook zijn een aantal kleine bugs opgelost en moet het systeem stabieler draaien.

OnePlus 6
De OnePlus 6 is de nieuwste vlaggenschip van de Chinese fabrikant, die onder andere is uitgerust met een 6,28-inch AMOLED-scherm, een Snapdragon 845-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB, 128GB of 256GB opslagruimte, een 16MP + 20MP dual-camera aan de achterkant, een 16MP camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een 3300mAh accu, NFC-ondersteuning en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. De goedkoopste uitvoering (64GB) krijgt een adviesprijs mee van €519,-.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.