Vodafone Introduceert Red Together-abonnementen

Vodafone LogoVodafone heeft een nieuw abonnement aangekondigd waarmee familieleden abonnementen kunnen samenvoegen om hun data te verdubbelen, verdelen en beheren.

Vodafone schrijft in een persbericht dat de behoefte aan data delen groot is. Ook willen ouders graag een overzicht over het datagebruik van hun kinderen. Daarom heeft de telecomprovider een nieuw abonnement geïntroduceerd dat daar rekening mee houdt. Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt bij VodafoneZiggo, schrijft het volgende;

Technologie speelt een steeds grotere rol in het leven van elke familie. Via een appje of een foto houden we elkaar de hele dag op de hoogte. Het is fijn dat je als gezin op die manier met elkaar verbonden blijft. Tegelijkertijd willen we onze kinderen een gezonde digitale opvoeding bieden. Wij helpen families daarbij met onze nieuwe Red Together-abonnementen.

Een Red Together-abonnement kost 45 euro per maand. Hiervoor krijg je 40GB data met onbeperkt bellen en sms’en en 100 gratis belminuten vanuit Nederland naar nummers in de EU. Een tweede persoon in het gezin kan ook een Red Together-abonnement aanschaffen voor slechts 15 euro per maand. Zodra je de abonnementen aan elkaar koppelt verdubbelt de data naar 80GB. Ben je daarnaast ook nog eens klant bij Ziggo dan tellen de non-stop gratis extra’s en kan de verdubbeling oplopen tot wel 160GB per maand.

Voor meer informatie kun je terecht op deze pagina.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.