Dit Is De Xiaomi Redmi 6 Pro

Xiaomi-Redmi-6-ProDe Chinese fabrikant Xiaomi heeft een afbeelding vrijgegeven van de Redmi 6 Pro. We zien een toestel met een notch en een dual-camera. Dankzij de afbeelding weten we dat de smartphone in vijf verschillende kleuren op de markt zal verschijnen.

Twee weken geleden introduceerde Xiaomi de Redmi 6 en de Redmi 6A. Xiaomi komt echter ook met de Redmi 6 Pro, waarvan nu een officiële afbeelding is gedeeld via de Chinese variant van Twitter, Weibo. Xiaomi zal de smartphone morgen officieel aankondigen.

De smartphone lijkt veel op de andere toestellen in de Redmi 6-serie, maar de Redmi 6 Pro heeft een notch gekregen. Het scherm is 5,84-inch groot, heeft een beeldverhouding van 19:9 en een Full HD-resolutie van 2280 bij 1080 pixels.

Intern vinden we een 2.0GHz Snapdragon 625-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 5 megapixel selfie-camera, een vingerafdrukscanner en een 4000mAh accu. Ook heeft de smartphone een 3,5mm koptelefoon-aansluiting, een IR-blaster en Bluetooth 5.0. De Xiaomi Redmi 6 Pro draait op Android 8.1 (Oreo) met de MIUI 9-schil. Consumenten kunnen kiezen uit de kleuren goud, roze, blauw, rood en zwart. Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.