Foto Van Vermoedelijke Galaxy S10 Toont Volledig Randloos Design

Samsung-Galaxy-S10-Ice-UniverseIn tegenstelling tot vorig jaar krijgt de Samsung Galaxy-smartphone van dit jaar wel een nieuw ontwerp, althans als we de foto mogen geloven die is gedeeld door de bekende lekker Ice Universe. We zien op de foto een volledig randloos toestel.

Schermranden op smartphones worden steeds dunner, maar afgelopen weken zijn een paar zeer opvallende toestellen geïntroduceerd waarbij het scherm vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. Kijk maar eens naar de OPPO Find X en de OPPO Find X. Samsung lijkt hetzelfde idee te hebben voor de volgende smartphone van het bedrijf.

Alhoewel Ice Universe de Galaxy S10 niet bij naam noemt, schrijft hij wel “a design beyond“. De Galaxy S10 staat intern bekend onder de naam Beyond, waardoor we ervan uitgaan dat we hier de Galaxy S10 zien. Ook zien we een knop dat lijkt op de Bixby-knop. We zien zowel aan de bovenkant als aan de onderkant vrijwel geen schermranden meer.

Het is onduidelijk of de smartphone voor de selfie-camera is uitgerust met een uitschuif mechanisme, zoals de Find X en Vivo Nex dat hebben, of dat Samsung gebruik maakt van een transparant scherm met daaronder de selfie-camera. Eerdere geruchten spreken ook over een speciaal display dat geluid kan genereren, waardoor er geen extra speakers nodig zijn. Ook zouden we bij de Galaxy S10 eindelijk een in-display vingerafdrukscanner krijgen, alhoewel verschillende bronnen dit tegenspreken.

Vooralsnog gaat het om geruchten. Ook kunnen we niet met zekerheid zeggen dat we op de foto de Galaxy S10 zien. De komende weken en maanden krijgen we vast meer te weten. We houden jullie natuurlijk op de hoogte.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.