Honor 6C Pro Deze Week Bij Aldi Verkrijgbaar Voor 149 Euro

Honor-6C-ProDeze week ligt de Honor 6C Pro bij de Aldi in de schappen. De budget-smartphone met degelijke specificaties is met een prijskaartje van 149 euro erg voordelig geprijsd.

Tussen de etenswaren in de Aldi liggen regelmatig technische producten, waaronder goed geprijsde smartphones. Deze week is de Honor 6C Pro te koop bij de Aldi. De smartphone verscheen in oktober 2017 op de markt.

De Honor 6C Pro beschikt over een aluminium behuizing, een 5,2-inch scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, een 1,5GHz MediaTek MT6750 octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 3000mAh accu. Ook is er nog gewoon een 3.5mm koptelefoonaansluiting aanwezig.

Honor 6C Pro

In Nederland kun je de Honor 6C Pro bij de meeste webwinkels aanschaffen voor rond de 200 euro. Bij de Aldi is de smartphone echter verkrijgbaar voor slechts 149 euro. Je zult er wel snel bij moeten zijn, want zoals meestal het geval is bij Aldi, is de voorraad waarschijnlijk beperkt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.