BlackBerry KEYone Ontvangt Deze Week Oreo-update

BlackBerry KEYone MercuryDe Canadese telecomprovider Rogers heeft aangegeven dat de BlackBerry KEYone op 28 juni een update naar Android Oreo zal ontvangen. Naar verwachting zal de update snel daarna ook in andere landen worden uitgerold.

Alhoewel we niet precies weten wanneer de Oreo-update binnenkomt op de BlackBerry KEYone in Europa, kunnen we wel melden dat we niet lang meer hoeven te wachten. Deze week zal de update namelijk worden uitgerold in Canada. Als de uitrol goed verloopt en er geen nieuwe bugs opduiken, dan zal de Oreo-update over een aantal weken waarschijnlijk ook hier worden uitgerold.

De BlackBerry KEYone beschikt onder andere over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 1.620 x 1.080 pixels en een beeldverhouding van 3 bij 2, een qwerty-toetsenbord, een Snapdragon 625-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een 3.505 mAh accu en een USB C-poort.

via [gsmarena]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.