Deze Huawei-toestellen Krijgen Elke Twee Maanden Firmware-update

Huawei-P20-Pro-zwartDe website AusDroid schrijft dat Huawei belooft elke twee maanden een firmware-update uit te brengen naar de toestellen uit de P, Mate en Nova-serie. Hoe lang de Chinese fabrikant dit blijft doen is echter onduidelijk. Huawei heeft ook aangegeven dat meerdere toestellen de Face Unlock-functie krijgen.

Ausdroid schrijft dat de P10, P20, P20 Pro, Mate 9, Mate 10, Mate 10 Pro, Nova 3e, 2lite en 2i elke twee maanden firmware-updates ontvangen met beveiligingspatches en nieuwe functies. De eerstvolgende update zal face unlock introduceren op de toestellen. Het is niet helemaal duidelijk of de eerder genoemde toestellen alle toestellen zijn die elke twee maanden een beveiligingsupdate ontvangen, of dat dit alleen de toestellen zijn die de face unlock-functie krijgen.

Steeds meer fabrikanten brengen een Face Unlock-functie uit voor de nieuwste vlaggenschip-toestellen. Alhoewel de functie erg handig is, is deze manier van ontgrendelen minder veiliger dan een vingerafdrukscanner.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *