Verschillende Manieren Om Flyers Te Printen

drukwerkMensen gebruiken hun smartphone steeds vaker voor taken die voorheen voornamelijk werden uitgevoerd op een computer of laptop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitprinten van documenten en foto’s. Fabrikanten brengen om deze reden steeds kleinere draadloze printers uit, die in sommige gevallen niet groter zijn dan een power bank. Voor het printen van promotiemateriaal, zoals visitekaartjes, flyers en kleding, kun je nog altijd het beste terecht bij een professionele drukker. In dit artikel kijken we naar de verschillende manieren om onder andere flyers te printen.

Het uitprinten van promotiemateriaal kan het beste gedaan worden via een professionele drukker, die tegenwoordig heel eenvoudig online je aanvraag kan verwerken. Ook zijn de opties tegenwoordig niet meer beperkt tot papierwerk, maar kun je ook vlaggen, mokken en textiel bedrukken. De meeste mensen zullen een drukker waarschijnlijk gebruiken voor het laten printen van visitekaartjes en flyers. Het is dan goed om verschillende drukkers met elkaar te vergelijken. Sommige drukkers leveren namelijk betere kwaliteit, terwijl andere drukkers meer keuze aanbieden tussen verschillende papiersoorten en formaten. Drukzo is één van de grotere drukkers in Nederland en geeft de keuze uit verschillende luxe papiersoorten voor flyers.

Heb je geen behoefte aan het printen van professionele flyers, maar wil je gewoon af en toe wat leuke foto’s uitprinten, dan kan dat tegenwoordig rechtstreeks vanaf je smartphone met bijvoorbeeld de Xiaomi Xprint AR printer. Dit is een compacte printer die niet veel groter is dan een smartphone. Je kunt de printer opladen met een power bank en gebruiken voor het printen van leuke selfies of zelfs pasfoto’s. Ideaal voor wanneer je snel even een foto aan een vriend of vriendin wilt geven of wanneer je er te laat achter komt dat je geen pasfoto’s meer hebt.

Over printers voor computers hoeven we eigenlijk niet te praten, iedereen weet dat dergelijke printers bestaan en dat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn zolang je hiervoor het budget hebt. Er is sinds kort echter een nieuw soort printer die we steeds vaker in een normaal huishouden tegenkomen. We hebben het over een 3D printer. 3D printers maken gebruik van verschillende soorten plastic om 3D-objecten mee uit te printen. Slimme koppen kunnen met dergelijke printers zelf handige tools creëren, maar het is dankzij speciale software tegenwoordig ook heel eenvoudig om 3D-selfies te maken. Dergelijke software is onder andere aanwezig op de nieuwste vlaggenschip- smartphones van Sony. Met een 3D-selfie is het mogelijk om jezelf of je vriendin in 3D uit te printen. Een dergelijke print is een zeer uniek en leuk cadeau voor je geliefde. Let er wel op dat goedkopere 3D printers vaak maar een beperkt aantal kleuren kunnen printen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.