Hoge kortingen op mobiele deals en een TV Box voor een zeer lage prijs

Alfawise-soundbarIn dit artikel vertellen we je meer over de deals die er deze week lopen bij Gearbest. GearBest is een grote Chinese webwinkel met een groot assortiment tegen lage prijzen. Om maar meteen goed te beginnen is er de Prime Mega Sale. Hier zijn vele verschillende deals te vinden waarvan de meeste maar zeer beperkt beschikbaar zijn. Ook zijn er deals te vinden waar een kortingscode voor nodig is. Gebruik je de kortingscode ‘IT$CN20ABT‘ dan kun je de Alfawise draagbare soundbar voor € 34,42 bestellen. Een ander goed voorbeeld van een Prime Mega Deal is de ThiEye 4K actiecamera. Deze is nu voor € 97,83 te bestellen.

Zie alle Mega Prime Deals op deze pagina

Aanbiedingen lager dan dertig euro

Ben je op zoek naar producten met lage prijzen dan is de volgende sale zeer interessant. Hier kun je namelijk producten voor minder dan dertig euro vinden. De pagina is opgedeeld in artikelen tot tien, tot twintig en tot dertig euro. Een USB oplader voor batterijen is daar voor € 5,14 te bestellen. Een oplaadbare muis kun je hier voor € 8,58 bestellen. Deze pagina is zeer interessant en zeker het bezoeken waard.

30-dollar-deals

Bekijk alle deals voor minder dan dertig euro

Een sale voor de outdoor mens

Ben je graag buiten aan het sporten of aan het genieten dan zal er vast een leuke deal bij de outdoor sale te vinden zijn. Hier kun je een roestvrij mes van Ganzo kopen voor € 10,29. Om goed contact te houden kun je de walkie talkies van Baofeng gebruiken. Deze zijn nu voor slechts € 12,01 te bestellen.

Alle deals voor de outdoor mens kun je op deze pagina vinden

Een zeer veelzijdige en moderne phablet voor een lage prijs

Ben je op zoek naar een zeer veelzijdige en moderne phablet voor een niet te kloppen prijs dan is de BDF A708 de juiste keuze. Een phablet is een smartphone met een groot scherm waardoor je alles duidelijk en helder kunt zien. Dit model is nu voor € 42,90 in de sale te bestellen. Dit bewijst ook dat een smartphone niet duur hoeft te zijn. Dit model met 7-inch scherm is prima geschikt om mee te bellen, te appen of om video’s op te kijken. Wanneer je op zoek bent naar een voordelige smartphone dan is dit de beste keuze.

BDF-A708

Bekijk de specificaties van de BDF A708 en de lage prijs op deze pagina

Een TV Box zorgt voor een betere TV-ervaring

Gearbest heeft nu de Mecool M8S Plus in de sale. Dit is een TV Box die gebruik maakt van het Android besturingssysteem. Hier kun je al je favoriete films en series op kijken. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk Netflix en Videoland kijken. Gebruik je de kortingscode ‘IT$CNM8P‘ dan kun je deze voor rond de vijfenveertig euro bestellen. Hiermee maak je van je televisie meteen een model met zeer veel mogelijkheden.

Mecool-M8S-Plus

Kijk snel op de actiepagina naar de lage prijs en de vele mogelijkheden van de Mecool M8S Plus

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.