Diverse topproducten van A-merken in de sale

Alfawise-X6ABij Gearbest zijn er nu vele topproducten van A-merken in de sale. Laten we maar eens starten met Alfawise. Dit is een merk wat ook steeds meer in Nederland in opkomst is. Dit merk staat bekend om de diversiteit. Er worden bijvoorbeeld 3D printers gefabriceerd maar ook huishoudelijke producten. Gearbest heeft een speciale pagina gemaakt met alle producten die er van dit merk in de sale zijn. Ben je op zoek naar een voordelige 3D printer dan is de Alfawise X6A een goede keuze. Deze kun je nu voor € 249,54 bestellen. Heb je een hekel aan het wassen van de ramen dan kun je van de automatische ramenwasser gebruik maken. Deze is nu voor € 111,86 te bestellen. Zie ook de andere voordelige producten op de actiepagina.

Zie hier alle aanbiedingen van het merk Alfawise

Gocomma biedt zeer voordelige producten

Net als het merk Alfawise zijn ook de producten van Gocomma in de sale. Ook daar is een speciale actiepagina voor aangemaakt. Hier zie je bijvoorbeeld een smartphonehouder voor in de auto. Deze is nu te bestellen voor € 4,47. Ben je met dit warme weer ook zo flauw van de muggen dan kun je een lamp die muggen doodt bestellen. Deze lamp kost momenteel maar € 5,50. Genoeg reden om eens op de actiepagina te kijken en daar alle andere voordelige producten te zien.

gocomma-smartphone-autohouder

Zie hier de actiepagina met alle sales van het merk Gocomma

De multifunctionele producten van Utorch

Utorch is een merk wat vooral bekend staat om de lampen. Toch worden er ook vele andere producten gemaakt. Deze zijn in vele gevallen ook multifunctioneel. Laten we eens beginnen met het voorbeeld van een lamp. Ben je op zoek naar een LED lamp met bewegingssensor en wil je daar niet te veel voor betalen dan kun je deze voor € 2,86 bestellen. Een mooi voorbeeld van een multifunctioneel product is een lamp die zich aanpast aan de muziek die er gespeeld wordt. Deze hang je aan het plafond en de kleur veranderd aan de beat van de muziek. Dit is zeer fraai om te zien en kost nu slechts € 77,44. Bekijk ook eens de andere producten op de pagina en verbaas je over de lage prijzen.

Alle producten van Utorch die in de sale zijn vind je hier

Bescherm je huis met de lamp die ook een IP camera is

Wil je graag weten wat er in je huis gebeurd als je er niet bent dan kun je voor een beveiligingscamera kiezen. Toch zijn er ook andere mogelijkheden. Misschien wil je wel niet dat de camera te zien is. Dan is er nu een goede en voordelige oplossing. Dit is de IP camera van Alfawise die ook een lamp is. Deze is voorzien van een bewegingssensor. Het lijkt een lamp maar zodra er beweging plaatsvindt zal de camera beginnen met opnemen. De eerste vijf mensen die deze lamp op een dag bestellen kunnen deze voor iets meer dan twaalf euro bestellen. Voor deze prijs kun je die lamp niet laten liggen.

Alfawise-Camera-Bulb-Cam

Bestel de IP camera lamp van Alfawise op deze pagina

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.