Samsung Deelt Eerste Teaser Galaxy Note 9

Samsung-Galaxy-Note-9-achterkantSamsung zal op 9 augustus de Galaxy Note 9 samen met de Galaxy Watch introduceren. Zojuist heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant de eerste teaser gedeeld, waarin Samsung zich richt op de lange accuduur van de Galaxy Note 9.

Volgens eerdere geruchten krijgt de Galaxy Note 9 een grotere accu dan zijn voorganger, namelijk een accu met een capaciteit van maar liefst 4.000 mAh. Dit gerucht lijkt te kloppen nu Samsung een teaser heeft gedeeld over de accuduur van de Note 9.

In de bovenstaande video zien we iemand waarbij de accu van zijn smartphone “iPhone” zeer snel leegloopt, terwijl hij zijn smartphone hard nodig heeft. Hij doet zijn best om de accu te besparen door de helderheid naar beneden te zetten, apps te sluiten en Wi-Fi en GPS uit te zetten, maar zonder effect. Vervolgens zien we de tekst “Battery can’t keep up? A lot can change in a day“, met daarna de datum 9 augustus 2018.

Volgens eerdere geruchten krijgt de Galaxy Note 9 een accu met een capaciteit van 4.000 mAh. De huidige Galaxy S9 heeft een 3.000 mAh accu, de Galaxy S9+ een 3.500 mAh accu en de Galaxy Note 8 een 3.300 mAh accu.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.