Sony Xperia XZ2 Premium Nu In Nederland Verkrijgbaar

Sony-Xperia-XZ2-PremiumDe nieuwste vlaggenschip van Sony, de Sony Xperia XZ2 Premium, is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland. De smartphone krijgt hier een adviesprijs mee van 899 euro.

Het was al een aantal weken mogelijk om de Sony Xperia XZ2 Premium te bestellen, maar vanaf deze week ligt de smartphone echt in de winkel. De Xperia XZ2 Premium is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver en krijgt een adviesprijs mee van 899 euro. Bij Coolblue krijg je voor deze prijs tot 5 augustus een Sony WH-1000XM2 koptelefoon ter waarde van 380 euro cadeau. Uiteraard kun je de smartphone ook in combinatie met een abonnement aanschaffen bij de verschillende providers.

De Xperia XZ2 Premium beschikt over een 5,8-inch scherm met een 4K-resolutie, een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte met microSD-kaart aansluiting, een 19MP + 12MP dual-camera aan de achterkant, een 13 megapixel camera aan de voorkant en een 3450mAh accu met Quick Charge 3.0-ondersteuning. De smartphone draait op Android Oreo.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.