Deze HTC en Sony-toestellen Krijgen Android 9.0 (Pie)

Android-9-PieHTC en Sony hebben bekendgemaakt welke smartphones een update naar Android 9.0 (Pie) krijgen. HTC zal voor vier toestellen een Pie-update uitbrengen. Sony is van plan om Android 9.0 in ieder geval uit te rollen naar zes toestellen, maar aan deze lijst zullen later mogelijk nog meer toestellen worden toegevoegd.

HTC heeft op Twitter bekendgemaakt dat het bedrijf Android 9.0 (Pie) zal uitrollen naar vier toestellen. Het gaat om de HTC U12+, U11+, U11, en de U11 life. De HTC U11 verscheen in 2017 op de markt en draaide toen op Android Nougat. HTC heeft niet aangegeven wanneer het bedrijf start met de uitrol van de update.

Sony zal in september beginnen met de uitrol van Android 9.0 (Pie). De update komt binnen op de Xperia XZ2, XZ2 Compact, XZ2 Premium, XZ1, XZ1 Compact, en de Xperia XZ Premium. De XZ Premium is de oudste in dit rijtje en verscheen in maart 2017 op de markt.

De zes toestellen van Sony ontvangen de update tussen september en november. Mogelijk zal Sony na deze periode Android Pie naar meer toestellen uitrollen. Dit zou kunnen betekenen dat de Xperia XZs, de XA2 en de XA2 Ultra op een later tijdstip alsnog een Pie-update ontvangen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.