Samsung Galaxy Note 9 Heeft Tweede Beste Camera

Samsung-Galaxy-Note-9-cameraDxOMark is een onafhankelijke organisatie die gespecialiseerde analyses uitvoert op camera’s. DxOMark heeft de scores van de Galaxy Note 9 camera zojuist gedeeld, waaruit blijkt dat Samsung’s nieuwe phablet de één na beste smartphone camera van dit moment heeft. Alleen de Huawei P20 Pro scoort beter.

De camera van de Samsung Galaxy Note 9 krijgt een score van 103 punten in de analyse van DxOMark. DxOMark geeft aan dat de camera van de Note 9 een goed gebalanceerde mix biedt voor stilstaande beelden en video’s. Ook levert de smartphone zeer goede kwaliteit in verschillende lichtomstandigheden.

In de fotosectie krijgt de Galaxy Note 9 een score van 107. Daarmee heeft de smartphone één van de beste camera’s ooit. De Galaxy Note 9 krijgt deze score dankzij de evenwicht tussen detail, ruisonderdrukking, zoomkwaliteit en realistische bokeh-effecten.

In de video-categorie krijgt de Galaxy Note 9 ook een hoge score, namelijk 94. Deze score is te danken aan de goede autofocus, beeldstabilisatie en de minimale ruis.

DXOMARK-camara-galaxy-note-9

Met een gemiddelde score van 103 staat de Samsung Galaxy Note 9 op een gedeelde 2e plek samen met de HTC U12+. Met een opvallend hoge score van 109 punten staat de Huawei P20 Pro op de eerste plek.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.