Samsung Heeft Bestaan Nokia 9 Bevestigd

Nokia-8-SiroccoSamsung lijkt te weten dat HMD Global aan de Nokia 9 werkt. Op de website van Samsung geeft het bedrijf namelijk aan dat ze tijdens een inruilactie de Nokia 9 accepteren als toestel wat ingeruild kan worden voor extra korting.

De tech-lekker Roland Quandt heeft een screenshot gedeeld van de Samsung-website voor Latvia en Estonia. Hierop zien we een inruil-actie, met een lijst van toestellen die Samsung accepteert voor extra korting bij de aanschaf van een Samsung-toestel. Eén ding valt op en dat is dat de Nokia 9 in de lijst staat.

Samsung-inruilactie-Nokia-9

We zien vier verschillende varianten van de Nokia 9. Eén met 64GB opslagruimte en één met 128GB opslagruimte, die beide ook als dual-SIM uitvoering beschikbaar zijn. Het kan zijn dat Samsung simpelweg een gokje neemt, maar Samsung heeft natuurlijk wel veel betrouwbare bronnen binnen de industrie.

Volgens eerdere geruchten krijgt de Nokia 9 een camera met maar liefst vijf lenzen aan de achterzijde. Deze opvallende camera zou te zien zijn op deze foto.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.