Google Deelt Teaser Voor De Pixel 3-smartphone

Google-Pixel-3-teaserGoogle heeft een teaser gedeeld die lijkt te bevestigen dat het bedrijf op 9 oktober de Pixel 3-serie zal introduceren. We zien op de bovenstaande afbeelding namelijk een grote ‘3’ staan. In de korte tekst geeft Google aan dat we op 9 oktober meer nieuws kunnen verwachten.

Het was al langer duidelijk dat Google op 9 oktober een evenement zal houden in New York, maar Google heeft nog niet bekendgemaakt wat we tijdens dit evenement te zien krijgen. Uiteraard verwachten wij de introductie van de Pixel 3 en de Pixel 3 XL, maar de bovenstaande teaser lijkt dit nu te bevestigen. Wij kunnen namelijk geen andere betekenis voor de ‘3’ bedenken.

Er zijn de afgelopen maanden al verschillende keren geruchten opgedoken over de Pixel 3-smartphones. Zo zou de Pixel 3 beschikken over een 5,5-inch scherm en de Pixel 3 XL over een 6,2-inch scherm. Intern verwachten wij een Snapdragon 845-processor in combinatie met minimaal 4GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Aan de achterkant zit waarschijnlijk een enkele 12 megapixel camera.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.