Motorola Moto G6 Met Android Pie Opgedoken

motoG6Op benchmark Geekbench is een Motorola Moto G6 opgedoken die draait op Android 9.0 (Pie). Dit zou betekenen dat Motorola de Pie-update momenteel test en wij deze update binnenkort op de Moto G6 mogen verwachten.

Op Geekbench zijn benchmarkresultaten opgedoken van de Motorola G6 die op Android 9.0 (Pie) draait. Motorola heeft eerder al bekendgemaakt dat de Moto G6 een Pie-update zal ontvangen, maar nu lijkt de fabrikant dus al bezig te zijn met het testen van deze update.

In de benchmarktest zien we dat de Moto G6 er op vooruit is gegaan. Zo kreeg de smartphone met Android 8.1 een resultaat van 741 punten in de single-core-test en 3809 punten in de multi-core-test. Met Android 9.0 krijgt de Moto G6 in eens 1143 punten in de singe-core-test en 3989 punten in de multi-core-test.

Uiteraard krijgen gebruikers naast een sneller systeem ook toegang tot nieuwe functies, waaronder een nieuw instellingen-menu, vernieuwde notificaties, nieuwe gestures, een verbeterde Niet storen-modus en meer. Ook verwachten wij dat Motorola de nieuwste beveiligingsupdate heeft toegevoegd.

Motorola-Moto-G6-Android-9-Pie-Geekbench

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.