OnePlus Maakt Blunder Op Twitter

OnePlus-6T-render-voorkantOnePlus heeft van het begin af aan een trouwe fanbase opgebouwd door goedkope toestellen uit te brengen met de nieuwste hardware. Er is echter een kans dat sommige mensen bij de lancering van de OnePlus 6T toch afstappen van het merk, aangezien dit toestel geen 3,5mm koptelefoonaansluiting krijgt. Op Twitter geven veel mensen duidelijk aan behoefte te hebben aan deze 3.5mm jack.

OnePlus heeft fans op Twitter gevraagd wat ze de beste feature vonden van hun OnePlus 6. Iemand reageerde hierop met een eigen poll, waarin mensen konden stemmen. De duidelijke meerderheid die kiest voor de 3.5mm koptelefoonaansluiting kan worden gezien als een protest tegen de OnePlus 6T, waarvan al duidelijk is dat deze aansluiting ontbreekt. Ook in overige reacties geven mensen aan dat ze een 3.5mm koptelefoonaansluiting willen.

Wij zijn benieuwd naar de gevolgen van het besluit om de 3.5mm jack achterwege te laten. Mocht dit besluit veel impact hebben dan is de kans aanwezig dat de koptelefoonaansluiting bij de opvolger van de OnePlus 6T weer gewoon terugkomt.

oneplus-6t-hands-on-foto

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.