OnePlus 3 Gelijk Beschikbaar Zonder Uitnodiging

OnePlus-3-renderOnePlus heeft via een e-mail aan klanten en de pers laten weten dat de fabrikant het “invite-systeem” heeft afgeschaft. Hierdoor is de OnePlus 3, die op 14 juni zal worden aangekondigd, gelijk voor iedereen beschikbaar.

Toen Carl Pei een paar jaar geleden het bedrijf OnePlus oprichtte was er geen budget om een flinke voorraad smartphones te ontwikkelen. Hierdoor kon je de eerste smartphone van het bedrijf alleen kopen als je een uitnodiging had ontvangen. Intussen is OnePlus uitgegroeid tot een grotere speler op de smartphonemarkt, waardoor de fabrikant in staat is om een voorraad toestellen te ontwikkelen.

OnePlus heeft deze week aangegeven dat de OnePlus 3, die op 14 juni officieel zal worden aangekondigd, gelijk na de introductie zonder uitnodiging kan worden gekocht. Tijdens de eerste twee uur van de lancering is de smartphone alleen verkrijgbaar via de Loop-app. Deze app geeft gebruikers de mogelijkheid om de presentatie live in virtual reality te volgen. De presentatie start om 18.30 Nederlandse tijd.

Volgens de geruchten draait de OnePlus 3 op Android 6.0 (Marshmallow) met de OxygenOS-schil en beschikt de smartphone onder andere over een 5,5-inch AMOLED-scherm, een Snapdragon 820-chipset, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 16 megapixel camera, een 3000mAh accu, een USB C-poort, een vingerafdrukscanner en een metalen behuizing. Over een dikke week krijgen we te horen of deze geruchten kloppen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.