LG G7 Fit Vanaf 15 November Verkrijgbaar In De Benelux

LG-G7-FitLG heeft eerder dit jaar tijdens de IFA-beurs in Berlijn de LG G7 Fit geïntroduceerd. Deze opvallende mid-range smartphone is vanaf 15 november verkrijgbaar in Nederland.

Volgens LG zijn er veel mensen die graag de functies van een vlaggenschip-toestellen willen, maar hiervoor niet het geld hebben. LG heeft voor deze mensen de LG G7 Fit uitgebracht. Dit toestel heeft degelijke specificaties en vlaggenschipfuncties, maar is verkrijgbaar voor slechts 349 euro.

De LG G7 Fit beschikt over een 6,1-inch Super Bright LCD display met een resolutie van 3120 × 1440 pixels, een Snapdragon 821-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 3000 mAh accu.

Aan de onderkant zit een USB-C-aansluiting en de behuizing is stof- en waterdicht (IP68). Net als de LG G7 ThinQ beschikt de LG G7 Fit over AI CAM, een slimme functie die scenes kan herkennen en de instellingen van de camera hierop kan aanpassen. Ook zijn Google Assistant en Google Lens aanwezig.

De smartphone is vanaf 15 november beschikbaar in de kleur New Aurora Black voor een adviesprijs van 349 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.