Goedkopere HTC One (M8) Ace Zal Op 3 Juni Worden Gepresenteerd

HTC-One-(M8)-AceDe Taiwanese website ePrice meldt dat HTC op 3 juni de HTC One (M8) Ace zal presenteren. De One Ace is een goedkopere variant van de huidige HTC One (M8) en zal niet beschikken over een aluminium behuizing en de dubbele camera aan de achterzijde. Ook zijn er via een Chinese keuringsinstantie twee foto’s gelekt van de voor en achterkant van de HTC One (M8) Ace.

Het toestel zal volgens de bron beschikken over een 5-inch display, een Snapdragon 801-chipset, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterzijde, een 5 megapixel camera aan de voorzijde, een plastic behuizing met geperforeerde speaker-grills aan de voorkant van het toestel en ondersteuning voor WiFi, GPS, Bluetooth, NFC en LTE.

De HTC One (M8) Ace krijgt een adviesprijs dat aanzienlijk lager is dan die van de aluminium HTC One M8. In Taiwan zal het toestel volgens de bron een adviesprijs meekrijgen van omgerekend ongeveer 350 euro. In Europa zal de adviesprijs ongetwijfeld wat hoger liggen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.