Nexus 7 tijdelijk uitverkocht

De Nexus 7 van Google is nog maar een paar weken te koop en de vraag is zo groot dat de tablet nu al tijdelijk is uitverkocht. Google heeft kunnen voldoen aan alle pre-orders die waren geplaatst, maar op dit moment is de verkoop via Google Play stopgezet. De populariteit komt onder meer door de grote vraag, maar ook retailers die de tablet massaal hebben besteld om ze zelf te kunnen verkopen. Wanneer de Nexus 7 weer verkrijgbaar is, is nog niet duidelijk.

De Nexus 7 is nog maar in vier landen te koop; de Verenigde Staten, Canada, Australië en Engeland. In Nederland moeten we nog even geduld hebben. Eind september wordt de tablet verwacht voor net geen 250 euro. Waarschijnlijk kunnen wij alleen kiezen voor de 16 GB variant.

De tablet van Google wordt in samenwerking met Asus gemaakt. De Nexus 7 is voorzien van een Quad-core Tegra 3 processor en een 7-inch scherm met een resolutie van 1280×800.

Bron: Android Authority

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.