Samsung-smartphones Krijgen Mogelijk Toch Een Notch

samsung-new-infinity-displaySamsung is één van de weinige fabrikanten die zijn toestellen tot nu toe nog niet heeft voorzien van een notch, een besluit die veel mensen waarderen. Toch komt hier mogelijk verandering in, aangezien Samsung tijdens de Samsung Developers Conference drie verschillende schermen heeft getoond met daarin een kleine inkeping.

Samsung heeft vier nieuwe Infinity Displays aangekondigd op de ontwikkelaarsconferentie in San Francisco. De schermen krijgen de namen Infinity U, -V, -O en New Infinity. Drie van de vier schermen hebben een notch. Deze notch heeft de vorm van een ‘U’, een ‘V’ of een ‘O’.

Nu Samsung deze schermen heeft gepresenteerd verwacht de media dat Samsung binnenkort smartphones met een notch op de markt wil brengen. Deze kans is inderdaad aanwezig, maar het is ook mogelijk dat deze schermen alleen in toestellen van andere fabrikanten gebruikt zullen worden. Samsung is namelijk een grote verhandelaar van smartphone-schermen en is bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor de schermen op de iPhone X en de Pixel 3 XL.

Het is dus mogelijk dat Samsung drie van de vier gepresenteerde schermen gaat leveren aan andere fabrikanten en zelf alleen gebruik gaat maken van de nieuwe Infinity Display, die de gehele voorkant in beslag neemt en geen inkeping in het scherm heeft. De tijd zal het leren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.