Google Werkt Aan Fix Voor RAM-crash en Pixel Stand-bug Op Pixel 3-smartphones

Google-Pixel-3-XL-kleurenGebruikers van de Pixel 3 en Pixel 3 XL klagen sinds de introductie in oktober over verschillende problemen. Zo hebben sommige gebruikers last van een tweede notch aan de zijkant van het scherm of foto’s die niet worden opgeslagen via de camera-app. Ook zouden applicaties op de achtergrond te agressief worden afgesloten. Dit laatste probleem zal snel worden opgelost via een software-update.

De Pixel 3 smartphones zouden agressief apps in de achtergrond sluiten, wat best opmerkelijk is aangezien dit op andere smartphones met 4GB werkgeheugen minder vaak voorkomt. Google heeft in een reactie laten weten dat er inderdaad een bug is waardoor applicaties “vroegtijdig gesloten worden in bepaalde situaties“. Google belooft een software-update uit te brengen die dit probleem zal verhelpen.

Google heeft ook laten weten dat het bedrijf “in de komende weken” een update zal uitrollen die de bug van de Pixel Stand moet oplossen. Gebruikers van de Pixel 3 en Pixel 3 XL klagen namelijk over een niet werkende “always-on-display” nadat ze de Pixel Stand hebben gebruikt.

Google heeft gebruikers in de Verenigde Staten een kleine compensatie gegeven voor de bug. Gebruikers kunnen $2 tot $5 besteden in de Play Store. Het is onduidelijk of gebruikers buiten de Verenigde Staten deze vergoeding ook krijgen.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.