Meer Details Bekendgemaakt Van Opvouwbare Samsung-smartphone

Samsung-vouwbare-smartphoneSamsung heeft tijdens de Samsung Developer Conference de eerste opvouwbare smartphone van het bedrijf getoond. Details kregen we eerst niet te horen, maar nu weten we meer over de specificaties van het scherm.

Samsung heeft bekendgemaakt dat het scherm aan de voorkant van de opvouwbare smartphone een 21:9-beeldverhouding heeft. Het grotere scherm aan de binnenkant heeft een 4:3-beeldverhouding.

Het scherm aan de voorkant is 4,58-inch groot en heeft een resolutie van 1960 x 840 pixels. Dit komt neer op 465PPI. Het opvouwbare scherm aan de binnenkant is 7,28-inch groot en heeft een resolutie van 2152 x 1536 pixels. Dit komt neer op 363PPI.

Samsung heeft de pixeldichtheid van beide schermen op 420dpi gezet. Hierdoor kan de software gemakkelijker omgaan met de verandering van het scherm.

De afmetingen van de smartphone weten we nog niet. Ook hebben we nog geen details over het uiterlijk van de smartphone, aangezien het toestel tijdens de Samsung Developer Conference met opzet in een case zat om te voorkomen dat het uiterlijk al uitlekte. De officiële introductie zal waarschijnlijk in januari of februari plaatsvinden.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.