Google stelt lancering Nexus Q uit

Google heeft de lancering van de Nexus Q uitgesteld. De mediaspeler werd eind juni aangekondigd op Google I/O en was een maand later, in de Verenigde Staten, te koop. Mensen die de Q hebben besteld, hebben bericht van Google gekregen dat de muziekspeler voorlopig nog niet geleverd wordt. In ruil voor het langere wachten, is de Nexus Q gratis in plaats van 299 dollar.

In de e-mail laat Google weten dat de Nexus Q met veel enthousiasme is ontvangen, maar dat de eerste gebruikers als feedback gaven dat de Q meer zou moeten kunnen dan het tot nu toe kan. Daarom wordt de muziekspeler voorlopig nog niet toegestuurd en als vergoeding worden er geen kosten in rekening gebracht.

De Nexus Q is niet meer te vinden in de Play Store, net als de kabels voor de speakers en de speakers zelf. Of Google de prijs die met 299 dollar best pittig was, ook laat zakken, is nog niet bekend. Het is ook nog niet bekend wanneer de Nexus Q in Nederland te bestellen is.

Bron: Android Police

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.