Xiaomi Mi A2-gebruikers Opnieuw Last Van Bootloop-problemen

Xiaomi-Mi-A2Xiaomi is begonnen met de uitrol van de nieuwste beveiligingsupdate voor de Xiaomi Mi A2, maar dit verloopt niet zonder problemen. Net als bij de november-update klagen mensen over bootloop-problemen.

Nadat Xiaomi vorige maand een update uitrolde met daarin de beveiligingspatch van november, doken in eens klachten op van gebruikers die last hadden van een zogeheten bootloop op hun Mi A1 of Mi A2. Bij een bootloop komt een toestel in een oneindige ‘loop’ terecht waarbij het toestel constant opnieuw opstart.

Bij de update van vorige maand leek het probleem verband te hebben met de Nederlandse taal, maar sinds de beveiligingsupdate van december komt het probleem wereldwijd voor. Het bootloop-probleem lijkt ditmaal echter alleen voor te komen bij de Xiaomi Mi A2.

Het bootloop-probleem is niet op te lossen, omdat gebruikers niet in het recovery-menu kunnen komen. Ook is het niet mogelijk om via Fastboot de bootloader te ontgrendelen. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is van het bootloop-probleem en wat gebruikers tegen het probleem kunnen doen.

via [droidapp]

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.