Foto Toont Prototype Nieuwe OnePlus-smartphone

OnePlus-smartphone-5G-prototype-fotoOp Twitter is een foto opgedoken waarop we een prototype van een aankomende OnePlus-smartphone zien. We zien onder andere dat de smartphone een zeer grote camera-module krijgt.

De foto is gedeeld door de jonge tech-lekker Ishan Agarwal. Hij heeft de foto van een anonieme bron ontvangen. De foto lijkt te zijn gemaakt tijdens een presentatie van een prototype, waar onder andere CEO Pete Lau aanwezig was.

OnePlus heeft zelf al aangegeven in 2019 een smartphone op de markt te brengen die losstaat van de OnePlus 7. Dit toestel zal onder andere worden uitgerust met een 5G-modem, die waarschijnlijk zal worden gekoppeld aan een Qualcomm Snapdragon 855-SoC. Mogelijk zien we dit toestel voor het eerst op de bovenstaande afbeelding. We zien op de foto twee uitvoeringen van de smartphone. De rode smartphone op het scherm en de witte smartphone in handen van Pete Lau lijken hetzelfde. Deze uitvoering heeft een grote ronde camera-module. Op tafel ligt echter ook nog een toestel met een hoger gepositioneerde cameramodule.

De toestellen op de foto zouden prototypes zijn, waardoor het uiterlijk dus nog kan veranderen. Mogelijk is OnePlus verschillende ontwerpen aan het testen om daar uiteindelijk één uitkiezen.

via [techpulse]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.