Nu Mogelijk Om Facebook Messenger-berichten Te Verwijderen

Facebook-MessengerFacebook heeft een nieuwe functie uitgerold naar Facebook Messenger, waarmee het mogelijk is om berichten te verwijderen. De functie komt als eerste naar mensen in Bolivia, Colombia, Litouwen en Polen.

Facebook is begonnen met de uitrol van de unsend-functie. Hiermee is het mogelijk om berichten te verwijderen in een chat-gesprek. De verwijderde berichten verdwijnen zowel in je eigen chat als in de chat van je contactpersoon. De functie is handig wanneer je per ongeluk iets naar de verkeerde persoon stuurt of iets zegt waar je meteen spijt van krijgt. Gebruikers hebben tien minuten de tijd om een bericht ongedaan te maken. Na tien minuten is het niet meer mogelijk om een bericht te verwijderen. Ontvangers krijgen een melding waarin staat dat een bericht is verwijderd.

Momenteel is de functie beschikbaar in vier landen, maar Facebook heeft al aangegeven dat de functie ook snel naar andere landen zal worden uitgerold. Wanneer de unsend-functie in Nederland te gebruiken is weten we echter nog niet.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.