Sony Stopt Met Maken Van Kleinere Smartphones

sony-xperia-xz4-conceptDon Mesa, de marketinghoofd van Sony, heeft gezegd dat we voorlopig geen nieuwe Compact-telefoon hoeven te verwachten. De vraag voor kleinere toestellen neemt af en daardoor gaat Sony zich focussen op grotere toestellen.

Binnen het bedrijf vinden een aantal veranderingen plaats. Zo is Kimio Maki nu de nieuwe hoofd van productontwikkeling. Hij stond vroeger aan het hoofd van de camera-ontwikkeling bij Sony. Aangezien hij gedeeltelijk verantwoordelijk is voor het succes van Sony’s camera-afdeling, verwachten wij dat hij zich onder andere bezig zal houden met het verbeteren van de smartphone-camera’s. Dit is erg belangrijk, aangezien fabrikanten zoals Huawei en Google op dit gebied de afgelopen jaren erg veel vooruitgang hebben geboekt

We verwachten tijdens de Mobile World Congress in februari de introductie van de Sony Xperia XZ4, die volgens de geruchten meerdere camera’s aan de achterkant krijgt. Don Mesa wilde niet reageren op deze geruchten, maar hij heeft wel gezegd dat we niet hoeven te rekenen op een Compact-telefoon. Hij zegt dat mensen tegenwoordig een groter scherm willen om meer content te bekijken.

Don Mesa laat verder weten dat Sony tijdens de MWC verschillende producten zal laten zien die content en hardware goed combineren. Hij hoopt dat Sony mensen op de MWC weet te verrassen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.