Samsung Komt Eind Januari Met 3 Nieuwe Budget-smartphones

Samsung-Galaxy-M-serieSamsung zal over 2 weken een aantal nieuwe budget-smartphones voor in de Galaxy M-lijn introduceren. Dit heeft een topman tijdens een interview bekendgemaakt. De smartphones krijgen onder andere een grotere accu.

De nieuwe smartphones verschijnen als eerste in India op de markt. Daar krijgen de toestellen een adviesprijs mee van 10.000 tot 20.000 Indiase roepies, omgerekend ongeveer 125 tot 250 euro. Dit heeft een topman van Samsung India gezegd tijdens een interview met Reuters. De topman heeft nog geen specificaties bekendgemaakt.

Samsung wil met de Galaxy M-serie de concurrentie aangaan met onder andere de Redmi-toestellen van Xiaomi, de Honor-toestellen van Huawei en de Realme-toestellen van OPPO. De M-serie van Samsung zal via de eigen website en via Amazon worden verkocht.

Samsung wil met de nieuwe serie vooral de jongere doelgroep bereiken. Dit wil de fabrikant doen door de toestellen onder andere te voorzien van een grotere accu. Zo krijgt de Galaxy M20 volgens de geruchten een 5000mAh accu.

Het is nog onduidelijk of de Galaxy M-serie ook in de Benelux zal worden uitgebracht.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.