Twitter Test Nieuw Uiterlijk Van De Tijdlijn

TwitterTwitter zal de komende weken nieuwe bètaversies testen waarbij de gesprekken in de tijdlijn verschillende kleuren krijgen. Ook zal Twitter het icoon van het hartje verwijderen.

TechCrunch heeft gesproken met Twitter-producthoofd Sara Haider en schrijft dat gebruikers in de eerste bèta Tweets in verschillende kleuren te zien krijgen. De kleuren maken een onderscheid tussen de persoon die de oorspronkelijke tweet heeft geplaatst en personen die een reactie hebben achterlaten. Ook is er een verschil in kleur tussen reacties van mensen die de gebruiker wel en niet volgen. Een algoritme zorgt ervoor dat de belangrijkste berichten bovenaan komen te staan.

Daarnaast test Twitter een strakkere tijdlijn, zonder hartjes en deelopties. Deze opties zullen pas getoond worden wanneer een gebruiker op een Tweet tikt, waarna de Tweet openvouwt om deze opties te tonen.

Pas als de bètaversies goed worden ontvangen zal Twitter deze aanpassingen naar iedereen uitrollen. Het is daarom nog niet duidelijk of deze wijzigingen daadwerkelijk worden doorgevoerd.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.