“HMD Global Werkt Aan Nokia 9 PureView Met Snapdragon 855 en 5G”

Nokia-9-PureView-headerAls we de laatste geruchten mogen geloven werkt HMD Global aan een tweede versie van de Nokia 9 PureView. Deze variant krijgt de nieuwe Snapdragon 855-processor en ondersteuning voor het 5G-netwerk.

Eind deze maand verwachten we de introductie van de Nokia 9 PureView. Deze smartphone beschikt waarschijnlijk over een Snapdragon 845-processor, inplaats van de nieuwe Snapdragon 855-processor. Deze zomer zal HMD Global een krachtigere variant introduceren, die niet alleen over de nieuwe processor beschikt maar ook over ondersteuning voor 5G.

Beide versies van de Nokia 9 PureView beschikken over een camera met vijf lenzen aan de achterkant. Verder krijgen beide toestellen een waterdichte behuizing (IP68), een OLED-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een in-display vingerafdrukscanner, 6GB of 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 4150 mAh accu.

De Nokia 9 PureView krijgt volgens de geruchten een adviesprijs mee van ongeveer 774 euro. Het is nog onduidelijk hoeveel de krachtigere variant gaat kosten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.