“LG G8 ThinQ-afbeeldingen Van OnLeaks Zijn Niet Correct”

LG-G8-ThinQDe doorgaans goedgeïnformeerde tech-lekker OnLeaks heeft onlangs afbeeldingen gedeeld, waarop volgens hem de LG G8 ThinQ te zien zou zijn. Een topman van LG heeft echter gereageerd op deze bewering en laten weten dat de afbeelding geen correcte afspiegeling is van hoe de smartphone er daadwerkelijk uit komt te zien.

Ken Hong, de Head of Global Corporate Communication bij LG, heeft op Twitter gereageerd op een Tweet van OnLeaks. In deze tweet deelde hij een render die de LG G8 ThinQ zou tonen. Het toestel toont weinig verschillen met de LG G7 ThinQ. Doordat OnLeaks een betrouwbaar verleden heeft ging de media ervan uit dat we op de afbeeldingen inderdaad de aankomende vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant zien.

Ken Hong laat weten dat de render mogelijk van een vroeg prototype of een geheel andere telefoon kan zijn. Het is in ieder geval niet de LG G8 ThinQ. Het is dus wel mogelijk dat de afbeelding van een echte LG-smartphone is, maar dit toestel zal niet onder de naam LG G8 ThinQ op de markt verschijnen.

Voorlopig is het nog onduidelijk welk toestel we op de bovenstaande afbeelding zien.

onleaks-ken-hong-lg-g8

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.