Introductie LG G8 ThinQ Zal Op 24 Februari Plaatsvinden

LG-G7-ThinQVolgens de laatste geruchten zal LG op 24 februari de nieuwste vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant introduceren onder de naam LG G8 ThinQ. Als dit gerucht klopt komt de LG G8 ThinQ een stuk eerder op de markt dan zijn voorganger.

Het bericht is afkomstig van de doorgaans goedgeïnformeerde bron ETNews. LG zou de smartphone de avond voor de start van het Mobile World Congress introduceren tijdens een presentatie in Barcelona.

LG introduceerde de LG G5 en de LG G6 in 2016 en 2017 ook al tijdens de MWC, maar de LG G7 ThinQ kregen we pas in mei van 2018 te zien. De LG G7 ThinQ ligt sinds juni in de winkels. Vanaf wanneer de LG G8 ThinQ in de winkel zal liggen is nog onduidelijk, maar aangezien LG de smartphone volgens de bron drie maanden eerder dan de LG G7 ThinQ zal presenteren mogen we ook verwachten dat de smartphone eerder verkrijgbaar zal zijn.

Volgens de geruchten krijgt de LG G8 ThinQ een groot scherm met dunne schermranden en een kleine notch. Intern vinden we de nieuwe Snapdragon 855-processor, een driedubbele camera en een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.