Slimme Verlichting In De Aanbieding Bij Aldi en Lidl

Tint-Smart-Light-Starter-setSteeds meer mensen maken gebruik van slimme verlichting in huis. Deze kleurrijke lampen zijn vooral populair geworden dankzij het succes van de Philips Hue-verlichting, maar tegenwoordig kun je ook bij Ikea, Xiaomi en andere merken terecht om slimme lampen te kopen. Deze week liggen een paar van deze producten in de schappen bij Aldi en Lidl.

Deze week is de slimme verlichting van Tint in de aanbieding bij Aldi en Lidl. Het gaat om led-lampen voor een E27 fitting of een GU10 fitting. Je draait de lamp in de gewenste fitting en kunt de kleuren van de lamp vervolgens bedienen met de bijbehorende afstandsbediening. Je kunt kiezen uit warm of koud licht, je kun de helderheid aanpassen en je kunt verschillende presets selecteren, zoals disco, vuur en zonsopkomst.

Daarnaast kun je de verlichting koppelen aan een Echo speaker van Amazon. Hierdoor is het mogelijk om de lampen te bedienen via spraakcommando’s. Je kunt in totaal 50 lampen aan elkaar koppelen. De Tint Smart Light Starter-set is vanaf 2 februari verkrijgbaar voor 24,99 euro.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.