Nokia 2.2 Bij De Aldi In De Aanbieding Voor €99,99

Nokia-2.2De supermarktketen Aldi heeft weer tijdelijk een smartphone in de aanbieding. Dit keer gaat het om de Nokia 2.2 die je deze week voor een kleine honderd euro kunt aanschaffen.

De Nokia 2.2 is een budget-smartphone die vorige maand in Nederland op de markt verscheen voor 119 euro. De smartphone beschikt over een 5,7-inch scherm met een resolutie van 720 x 1520 pixels, een MediaTek Helio A22-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB of opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 3000 mAh accu. Ook heeft de Nokia 2.2 een fysieke Google Assistent-knop.

De Nokia 2.2 maakt onderdeel uit van het Android One-programma en draait op Android 9.0 (Pie). De smartphone ligt donderdag 29 augustus bij de Aldi in de schappen voor €99,99. De Nokia 2.2 is trouwens bij verschillende webwinkels inmiddels ook verkrijgbaar voor dezelfde prijs. Heb je dus geen zin om vroeg je bed uit te gaan om bij de Aldi op tijd in de rij te staan, dan kun je de Nokia 2.2 bijvoorbeeld ook gewoon bestellen bij Belsimpel of Bol.com.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.