OnePlus 6T-gebruikers Ervaren Batterijproblemen

OnePlus-6TGebruikers van de OnePlus 6T melden op sites als Reddit dat de accu van hun toestel opmerkelijk snel leegloopt. De eerste meldingen zijn ongeveer een week oud.

Er is nog geen oplossing gevonden voor het accuprobleem. Wel kun je een aantal dingen doen om de accu te besparen. Zo kun je de Dark Modus activeren en de cache van je browser verwijderen. Daarnaast kun je in de instellingen kijken welke applicaties veel geheugen gebruiken. Dergelijke apps gebruiken doorgaans namelijk meer energie.

OnePlus heeft nog niet gereageerd, waardoor het onduidelijk is hoeveel mensen last hebben van een snel leeglopende accu en wat het probleem veroorzaakt.

Aangezien er ook meldingen binnenkomen van consumenten met een ander toestel, ligt het probleem mogelijk aan Android. Veel van deze gebruikers hebben namelijk onlangs een update ontvangen naar Android Pie. Android Pie heeft een aantal dagen de tijd nodig om alles te optimaliseren, wat meer energie kost dan normaal. Mogelijk lost het probleem zich op deze toestellen na een paar dagen vanzelf weer op.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *