Dit Zijn De Prijzen Van De OnePlus 6

oneplusDe toestellen van OnePlus worden elke generatie steeds iets duurder. Volgens de laatste geruchten is dit bij de OnePlus 6 opnieuw het geval en zal de OnePlus 6 de duurste OnePlus-smartphone tot nu toe worden.

De OnePlus One kreeg veel aandacht omdat de smartphone een zeer lage adviesprijs meekreeg terwijl het toestel was uitgerust met de nieuwste hardware. De opvolgers van de OnePlus One werden elke keer echter steeds een stukje duurder. Zo kost de huidige OnePlus 5T bijvoorbeeld 499 euro. Dit is nog steeds een goede deal, maar tegenwoordig zijn steeds meer high-end smartphones verkrijgbaar voor rond de 500 euro.

Toch zal OnePlus volgens een Indiase bron de adviesprijs opnieuw verhogen bij de lancering van de OnePlus 6. Dezelfde bron wist vorig jaar ook de juiste prijzen van de OnePlus 5 te lekken. De kans is dus groot dat de prijzen ditmaal opnieuw juist zijn.

OnePlus-6-foto

Volgens de bron kost het basismodel met 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte 555 dollar. De variant met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte kost 600 dollar. Er komt ook een uitvoering met 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte op de markt. De adviesprijs van deze variant zal waarschijnlijk ergens tussen de 600 dollar en 700 dollar komen te liggen. Het gaat hier overigens om omgerekende Indiase prijzen. De prijzen kunnen dus met een aantal dollar afwijken. Wij denken dat 549 dollar en 599 dollar een stuk aannemelijker is.

De smartphones van OnePlus worden dus steeds prijziger en voor veel mensen is het daarom steeds minder aantrekkelijk om een OnePlus-smartphone te kopen. Er zijn tegenwoordig namelijk steeds meer high-end smartphones beschikbaar van merken als Xiaomi die ook voor aantrekkelijke adviesprijzen over de toonbank gaan. Zo kun je de populaire Mi Mix 2 tegenwoordig aanschaffen voor iets meer dan 400 euro. Een groot voordeel van dit toestel is het scherm, dat aan de bovenkant in tegenstelling tot de OnePlus 6 helemaal geen notch heeft. Wij hebben eerder al eens een review geschreven over de Xiaomi Mi Mix 2.

Wat denken jullie? Kopen jullie de OnePlus 6 als deze prijzen kloppen?

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *