Deze Maand Gratis Book Cover Keyboard Bij Aanschaf Samsung Galaxy Tab S3

Samsung-Galaxy-Tab-S3-book-coverSamsung heeft een interessante actie voor mensen die opzoek zijn naar een nieuwe tablet. Mensen die de Galaxy Tab S3 tussen nu en 3 maart aanschaffen krijgen gratis een Book Cover Keyboard cadeau, ter waarde van 129,99 euro.

De Galaxy Tab S3 beschikt over een  9,7-inch scherm met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels, een Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 6.000 mAh accu en een vingerafdrukscanner. Ook krijg je een S Pen, die je kunt gebruiken om mee te schrijven of tekenen. De tablet is verkrijgbaar als WiFi-uitvoering en als 4G-uitvoering.

Wanneer je de tablet tussen nu en 3 maart aanschaft bij een deelnemend verkooppunt, dan krijg je de Book Cover Keyboard ter waarde van 129,99 euro cadeau. Je kunt de S Pen van de Tab S3 opbergen in dit toetsenbord. Om de Book Cover Keyboard te ontvangen kun je hier deelnemen aan de kortingsactie. De tablet is onder andere verkrijgbaar bij CoolBlue vanaf 419 euro.

Samsung-Galaxy-Tab-S3

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *